Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Vliegensvlug een electricien nodig in Beerse?

Dan is RT Technics het snelst ter plaatse! Van kleine of dringende herstelling tot complete renovatie van uw elektrisch circuit: we komen er even graag voor langs!
Elektrische installatie afgekeurd of herkeuring nodig?

RT Technics lost dit op voor u. Verbetering aarding, vernieuwing zekeringsbord, proffesionele schema´s, enz. Neem geen risico´s, dit is ook nodig voor uw brandverzekering.

Elektriciteit

RT Technics is gespecialiseerd in alle soorten elektriciteitswerken. Wij komen graag bij u langs in de regio Beerse, zowel voor kleine en dringende herstellingen als totaalrenovaties!

Keukenmontage

Gooit u uw oude keuken na jaren trouwe dienst het stort op? Dan doen we graag al het voorbereidende werk. En installeren we naadloos uw nieuwe keuken, tot op de millimeter.

Domotica

Maak uw leven aangenamer met een intelligent en energiebesparend domoticasysteem. En bedien binnenkort de verlichting van uw hele huis op één of meerdere centrale punten.
Specialiteiten

Electricien in Beerse: zowel voor kleine als grote herstellingen

Sputtert uw elektriciteitskast tegen? Of zit u met een defect stopcontact? Dan vindt u vaak moeilijk een electricien die meteen bij u langskomt. In de regio Beerse kunt u rekenen op RT Technics: de zelfwerkende patroon helpt u uit de nood wanneer die het hoogst is. Hij staat meteen paraat voor elke elektrische herstelling, klein of groot!

Ons bedrijf is van vele markten thuis: elektriciteit, domotica, automatisatie van poorten, databekabeling,… alles is mogelijk! Bij elk project kunt u steeds rekenen op een uitstekende service en dienst-na-verkoop. Heeft u ooit een storing? Dan springen we meteen in onze bestelwagen.Welke elektriciteitswerken?

• Kleine elektrische herstellingen
• Verlichting
• Elektrische installaties voor nieuwbouw en renovatie
• Domotica
• Videofonie en parlofonie
• Databekabeling
• Automatisering van poorten

Zaakvoerder Rob Thys heeft 10 jaar professionele ervaring met elektriciteitswerken. Hij is uw vast aanspreekpunt en leidt de werkzaamheden in goede banen.

Bent u dringend op zoek naar een betrouwbare electricien in Beerse? Kies eieren voor uw geld en bel meteen naar RT Technics. Wij zijn het snelst bij u ter plaatse, ook voor kleine herstellingen!

Electricien in Beerse: ook totaalrenovaties, keukenmontages en sanitair

RT Technics is de geknipte electricien voor al uw kleine en grote klussen in de regio Beerse. Naast elektriciteitswerken hebben we ook tonnen ervaring met:

• Voorbereidend werk bij keukenrenovaties
• Keukenmontages
• Kleine sanitaire herstellingen

Onze troeven? Wij staan altijd paraat voor uw dringende elektrische of sanitaire herstellingen. En we leggen we de lat erg hoog: we behandelen uw woning alsof het de onze was. U kunt altijd rekenen op onberispelijk vakwerk én een uitstekende dienst-na-verkoop.

Plant u binnenkort een totaalrenovatie van uw woning, kantoor of handelspand? Ook dan voeren wij graag alle werken voor u uit, van a tot z. Daarvoor doen we indien nodig beroep op gespecialiseerde onderaannemers.

Dringend een electricien nodig in de omgeving van Beerse? Of heeft u een vervelend probleem met uw bad, douche of lavabo? Bel dan meteen naar RT Technics, uw betrouwbare herstellingsdienst in de regio. Vlot bereikbaar, snel geholpen!
© 2013-2017 RT Technics BVBA
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
RT Technics BVBA
Zomerstraat 11
2340 Beerse
GSM: +32 476774579
Contacteer ons